5 april 2020 10:30 uur

Laurenscantorij
Laurensorkest
Kinder- en Jeugdkoor Young Voices
Stephan Adriaens - Evangelist
Mattijs van de Woerd - Jezus
Martha Bosch - sopraan
Minho Jeong - countertenor
Arco Mandemaker - tenor
Jelle Draijer - bas
Arjen Leistra - kistorgel
Hayo Boerema - hoofdorgel
Wiecher Mandemaker - dirigent

Laurenskerk, Rotterdam

GEANNULEERD

Vanwege de overheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19 hebben we onze jaarlijkse Matthäus helaas moeten annuleren. Met bezoekers die een stoel hebben geadopteerd nemen wij binnenkort contact op.

 

Deel I begint om 10.30, deel II om 13.30 uur. De kerk gaat om 9.00 uur 's ochtends open.

Onze Matthäus is anders dan andere uitvoeringen in het land: vrij toegankelijk voor jong en oud, in een monumentale kerk, als onderdeel van een kerkdienst op Palmzondag, met momenten waarop je zelf kunt meezingen. Deze vorm is niet nieuw. De Laurenscantorij voert de Matthäus al jarenlang op deze manier uit, zoals wij ook Bachs cantates laten klinken tijdens cantatediensten. De Matthäus is door Bach zelf voor een kerkdienst geschreven. Zo beleef je de muziek pas echt goed.

Wie deze vorm wil ondersteunen, kan stoelen adopteren en verzekerd zijn van een plaats op rij 3 t/m 10. Voor de goede orde: wie een stoel heeft geadopteerd, wordt verzocht zich tussen 9.45 en 10.10 te melden bij de infostand. Vrienden in de categorie Orgelpunt krijgen voorrang bij de placering, mits zij tijdig adopteren. Naast rij 3 t/m 10 zijn op rij 1 enkele stoelen gereserveerd, voor dienstdoende kerkenraadsleden en de dirigent.

Toegang vrij, collecte na afloop

Alle beschikbare stoelen zijn inmiddels geadopteerd. Schrijf u in op de wachtlijst door een bericht achter te laten op het contactformulier, met uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en het gewenste aantal kaarten

contact

Stichting Laurenscantorij
Postbus 21264
3001AG Rotterdam
06 410 79 452
info @ laurenscantorij.nl (spaties verwijderen)
IBAN NL93 ABNA 0640 7556 66

contactformulier